REGRESJON / HYPNOSE


Sjelsfragmenter / sjelsenergi

Klient blir seg selv igjen, henter kraften tilbake og blir seg selv helt fullt ut. Med ny energi og innsikt. I energifeltet kan mange hendelser sitte som kan være vanskelig eller traumatisk som igjen gjør at et fragment har frosset seg fast eller står helt stille. Disse fragmentene er sannsynligvis fra fortiden, eller tidl liv. Ved gå tilbake kan man hente ved gå tilbake akkurat der det skjedde.

Healing Temple

Brukes der hvor klient trenger støtte og veiledning, kraft, mentor, guide, engler og ånd. En person, som betyr noe for klient. Her er det bare å bruke fantasien ingen grenser. Kan også gå til healing tempel for tilgivelse.

Gangen i terapidelen: sjeleverden, forløsning, integrering, innsikt, etc

I sjeleverden kan du møte din sjelevenn. Først forløse, integrere, innsikt.

Terapi-innsikt i sjeleverden: Gå nå til øyeblikket, observere deg nå, hvilken innsikt har klient fått. Møte med guiden, i å gjennomgå livet. La oss møte de her og nå i sjeleverden. Er det noen du kjenner igjen? Hvordan opplever du møte? Forløsning av smerte, energi og trauma.

Bruke visdommen som intregreres.

Guide, spirituell veileder, hjelper, sjels-team, kraftdyr, hjelpemidler i sjeleverden

Guide og spirituell veileder er terapeutens kilde. Gudommelig kraft, engler og Kristus energi

Hjelper er terapeutens kilde.

Sjel er terapeutens team.

Affirmasjoner

Jeg er god nok i lys og kjærlighet. Jeg ser deg.  Takknemlighet

En ny POSITIV retning er hva klient skal ha fokus på. Se hvordan du ønsker og ha det.

Avslutning, jording

Balanse og harmoni i kontakt med Moder Jord.Egen erfaring

Tema Indre Barn, møtt tidligere lærere som ikke visste bedre den gang, og på en måte beklager. Akseptere at de ikke kunne hjelpe den gang, viste seg som en bilde-film som ble forløsning i spiral. Innsikt fikk satt meg ned her med oppgaven og forløsningen kan ikke beskrives med andre ord enn frihet, du kan, ikke hindre deg selv, bare gjør så godt du kan. Healing av indre barn, latter og energien som her integreres som letthet. Sårbarheten fra indre barn, ikke bli sett og være annerledes.

Her har jeg jobbet med de fleste teknikker underveis dette året, og har nok vært lag på lag, men samtidig ikke umulig her med terapiformen regresjon. Som Healer igjennom årene, så har nok dette vært en av temaene som ha utviklet meg til en ny versjon av meg selv, sammen med gruppen. Uten tryggheten og Anita som mentor hadde jeg nok ikke fløyet av sted som denne nye varianten av meg selv. Følge hjerte, stole på min visdom, akkurat som det er her og nå. Visdommen er ny vei, ny gjenfødsel, Jomfru Maria og klar for integrering av ny kraftfull Kristus energi.

Vonde følelser, et gjentagende tema smerte. Uforklarlige tanker og følelser.

Har fått innsikten, ressurser og mestring. Har gitt slipp på mønstre i generasjoner bakover i alle ledd. Helt ned på cellenivå. Omprogrammerer mønstre. Temaer som forløses viktig og ta med alle ressurser, kjenne hvordan du fyller deg, bevisstgjøring.

I samsvar med klient må jeg være (terapauten)  i flyt og bruke en myk god stemme.

Visualiser at klienten ligger på en healing benk med varme krystaller og gå igjennom hele klienten. Bruk god tid her, bruk fantasien og se hva klienten trenger, da blir mest effektiv. Klienten vil oppleve en forløsning sammen med økt livsenergi. Teknikker som brukes i regresjon

Broer til tidligere liv nåværende liv

Forløse blokkeringer

Stemmebruk

Gå inn i hjerte

Plexi Glass

Rengjøringshjelpen

Å snakke ut

Generasjonsmønster

Kropps terapi

Healing til sjeleverden

Healing av traumer og forløsning av fremmende energier.

Integrering til ditt nåværende tid-fremtiden

Forløsning av Indre Barn

Tema og intensjonen er også viktig her, hvor bevisst klienten er.

TL eller NL


Del denne siden